Voor werknemers

Je bent in een ongewenste financiële situatie gekomen, daarover heb ik geen oordeel. Jij bepaald de keuzes in je leven. Maar kan je hulp gebruiken om uit die situatie te komen?  Financiële problemen kunnen de blik vernauwen. Soms is het fijn als er iemand naast je staat, die je kan helpen overzicht te krijgen en motiveren om zelf stappen te zetten. Je vertrouwen geven dat je uit die tunnel kan komen.

Mogelijk heb je één van de volgende vragen:

  • Hoe haal ik met mijn inkomen het eind van de maand?
  • Waar blijft mijn geld?
  • Hoe krijg ik overzicht in de administratieve chaos?
  • Welke keuzes moet ik maken om de eindjes aan elkaar te knopen?
  • Hoe kan ik zorgen voor minder uitgaven en meer inkomsten?
  • Zijn er nog regelingen waar ik gebruik van kan maken om mijn inkomen te verruimen?
  • Ik hou na loonbeslag erg weinig over, klopt dat wel?
  • Door omstandigheden gaat mijn inkomen achteruit, hoe kan ik rondkomen met mijn geld?

We starten met een intake gesprek. Hierin gaan we na of budgetcoaching iets voor je is. Een actieve inzet van jou tijdens de coaching is wel belangrijk. Als je hiertoe bereid bent kunnen we starten. De kosten voor coaching kunnen zo mogelijk door je werkgever worden betaald.